Переграти Реброва. Циганик розповів стратегію Луческу на матч із Ференцварошем

18:30, 26 жовтня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Журналіст Ігор Циганик в ефірі #ЦиганикLive розповів про тактику Динамо на матч з Ференцварошем та плани киян на груповий етап у Лізі Чемпіонів

З огляду на те, в якому складі Динамо полетіло до Угорщини можу сказати, що у центра захисту зіграють Забарний та Попов, праворуч – Кенджора, ліворуч – Караваєв. Там буде четвірка, яка свого часу вже виходила у старті. Миколенко поки відсутній, і це є проблемою. Тому що дуже великі сподівання були на лівий фланг. Миколенко дуже гарно відіграв на цій позиції ті 15 хвилин, які йому довелося провести у матчі з Ювентусом. Він себе там звично і зручно почуває.

Що взагалі планує Луческу в Угорщині? Який матч, тактика та стратегія буде на цей поєдинок?

Я вам хочу сказати, що форсувати події ніхто не буде. Футболісти київського Динамо будуть намагатися зіграти дуже обережно. Бо для них цей матч є ключовим, з огляду на те, що в останньому турі вони приймають Ференцварош. Як сказав сам Луческу, що головна мета для них – вийти до Ліги Європи і продовжити своє життя до весни у єврокубках.

Динамо поступилося Ювентусу, зараз виїзд до Ференцвароша, якщо не програти і дивитися далі по поєдинках, потім в останньому турі потрібно обігрувати Ференцварош і посідати третє місце, яке дозволить грати в Лізі Європи. Відштовхуючись від цього, Луческу буде будувати свою тактику.

Яким буде склад команди?

На воротах зіграє Бойко, четвірку захисників, я вже називав. В середині поля вийдуть Сидорчук і Шапаренко, перед ними Буяльський. По флангах: Родрігес і Де Пена. Циганков та Вербич на підсилення. І в атаці Супряга.

Читайте також: Без важливих гравців основи, але з новачками. Заявка Динамо на матч із Ференцварошем та Догрався. Футболіст УПЛ відсторонений від футболу на два роки

Читайте також