Першими пропустили, але не здалися! Україна на характері бере очки в чехів. ВІДЕО

23:40, 14 жовтня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Збірна України після перемоги над Грузією у 4-му турі Ліги націй грала з Чехією.

Порівнянно з попереднім поєдинком Сергій Ребров зробив лише одну заміну: замість Івана Калюжного на позиції опорного півзахисника вийшов Тарас Степаненко. Нагадаємо, в минулому матчі збірна Чехії перемогла Україну 3:2.

Уже на 5-й хвилині наша національна команда могла виходити вперед у рахунку. Мудрик прорвався по лівому флангу і прострілив на одинадцять метрів на Шапаренка, але півзахисник Динамо із близької відстані пробив вище воріт.

Loading...


Чехи відповіли моментом на 10-й хвилині, коли Шульц пробивав із меж штрафного майданчика – Трубін відбив перед собою.

Та потім стався одразу подвійний удар для збірної України. Спочатку, на 18-й хвилині, після подачі з кутового Черв опинився першим на підбиранні і він із дальньої відстані в дотик вколотив м'яч у сітку воріт Трубіна – 0:1.

Loading...


Та на цьому кутовому стався ще один дуже неприємний момент. Гуцуляк у боротьбі зіткнувся головами із Соучеком і вінгера збірної України на ношах винесли з поля (гравець був у свідомості), його замінив Зубков.

Наприкінці першого тайму збірна Чехії ще раз відправила м'яч у сітку воріт України, але цей гол не зарахували через положення поза грою у гравця. Тож на перерву наша команда пішла, поступаючися в рахунку 0:1.

Майже одразу по перерві збірна України отримала право пробити пенальті. Конопля боровся з Крейчі у штрафному майданчику Чехії і захисник гостей підіграв рукою м'яч – арбітр вказав на позначку. Одинадцятиметровий удар впевнено реалізував Довбик, який розвів м'яч і голкіпера по різних кутах – 1:1.

Loading...


Після цього збірна України спробувала забити ще раз, щоби вирвати перемогу, але пройти захист чехів було складно.

Натомість свою небезпечну мали гості, коли Клімент після прострілу з флангу пробивав із дуже близької відстані, але Трубін врятував.

Тож до кінця поєдинку жодна з команд не змогла забити ще раз і матч завершився з рахунком 1:1. 

Читайте також: 30-разовий чемпіон хотів придбати таланта Динамо! Клуб давав 10 млн євро за українця

Читайте також