Петраков у команді надовго? Павелко розповів про розмову з тренером збірної України

13:09, 14 жовтня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Деталі від президента УАФ

Андрій Павелко розповів про приставку в.о. головного тренера збірної України Олександра Петракова. Президент УАФ у ексклюзивному інтерв’ю Профутболу Digital прокоментував контракт Петракова.

Я вважаю, що зараз це некоректно коментувати, тому що у нашої збірної вже є тренер, і у нього дуже амбітні плани. Можу сказати, що він бачить в цій команді яскраву перспективу. Він вірить у гравців. Бачить в них сили і здатність довести, що їх рано обнулили. Ніколи не коментую фінансові умови. Скажу, що всі, хто співпрацював з УАФ, задоволені своїми умовами. Я розумію, що ми ніколи не будемо співпрацювати з людьми, для яких головне – це фінансові умови. Олександр Петраков зовсім не ставив питання фінансів. Андрій Шевченко також працював для збірної України. Це питання ніколи не може бути головним у національній збірній.

Він [Петраков – прим. ред.] дійсно у спілкуванні зі мною відчув, що це може бути три, п’ять чи п’ятдесят п’ять ігор на чолі національної збірної. Для мене у нього немає жодної приставки. Для мене він є головним тренером збірної України. Але для формальності… Подивимося, step by step. Для мене, як для його друга і колеги, він – головний тренер. Але зараз є юридичні питання, в яких з часом ми поставимо крапку. Питання в.о. або не в.о. – це лише питання часу

Читайте також: Гравець на МІЛЬЯРД євро! Барселона встановила космічну клаусулу на свого таланта

Читайте також