Плюс два гравці на Партизан. Шовковський розповів про підсилення перед матчем із ЛЧ

21:43, 30 липня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Динамо має підсилення на матч-відповідь ЛЧ з Партизаном.

Головний тренер киян Олександр Шовковський на пресконференції розповів, що в другому поєдинку з сербами можуть зіграти Тарас Михавко та Матвій Пономаренко, які повернулися з юнацької збірної України. Натомість Олесандр Тимчик досі відновлюється після травми і не допоможе команді.

Фото: Динамо Київ

Безумовно, перша гра має велике значення, але професіонали не мають відрізняти перемоги від поразок та готуватися до будь-якої гри з максимальним бажанням проявити свої найкращі якості – як особисто кожен гравець, так і команда загалом. Тому до цієї гри ми готувалися з великим бажанням продемонструвати хорошу гру, свої бійцівські якості. Як кажуть, ми зіграли лише перший тайм, а другий уже відбудеться завтра на цьому стадіоні.

Наразі до заявки на гру не потрапляє лише Олександр Тимчик. Натомість до команди приєдналися Тарас Михавко та Матвій Пономаренко, які виступали на юнацькому чемпіонаті Європи. Вони готуються разом із командою вже. Тож усі в строю та готуються до майбутньої гри, – цитує Шовковського офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Динамо в першому матчі перемогло Партизан із рахунком 6:2.

Читайте також: Допоможуть Мудрику? Челсі може підписати гравця збірної України

Читайте також