По**й на футбол – я став мільйонером! Ексгравець АПЛ проміняв кар’єру на гроші

10:26, 19 травня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Зірковий футболіст зізнався, що був готовий проміняти кар’єру на гроші. Алекс Сонг пригадав свій перехід із Арсенала до Барселони і те, що був готовий сидіти в запасі заради зарплатні.

В Арсеналі я провів вісім років і нормально жити почав в останні чотири. Коли я прийшов до команди, то отримував 15 тисяч фунтів на тиждень. Я був молодим хлопцем і мріяв купувати усе, що хочу, влаштовувати круті вечірки. Я бачив, як Анрі приїжджав на тренування на дуже крутій машині і пообіцяв собі, що будь-якою ціною отримаю таку тачку.

За весь час в Арсеналі я не зміг відкласти і 100 тисяч фунтів, а люди вважали, що я мільйонер. Коли Барселона запропонувала мені контракт, і я побачив, скільки отримуватиму, то ні секунди не сумнівався. Спортивний директор Барселони сказав мені, що я не буду часто виходити на поле, але мені було по**й! Я знав, що тепер стану мільйонером, – розповів Сонг в інтерв’ю Mirror

Алекс Сонг перейшов до Барселони із Арсенала влітку 2012-го року за 19 мільйонів євро. Камерунець зіграв у складі каталонців 65 матчів упродовж двох сезонів, але здебільшого виходив на заміни.

Читайте також