Показали сербам рівень. Динамо добиває Партизан у кваліфіції Ліги чемпіонів. ВІДЕО

22:53, 31 липня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Київське Динамо вдруге поспіль перемогло з Партизаном.

Український клуб у першому поєдинку дуже впевнено здолав сербів з рахунком 6:2, тому друга зустріч більше перетворилася на формальність. Маючи гандікап у 4 голи, команда Шовковського спокійно розпочала матч.Кияни взяли м'яч під контроль, не давали нічого створити супернику і при цьому самі не рвалися стрімголов в атаку.


Перший момент Динамо мало на 16-й хвилині і він завершився голом. При цьому привезли його самі собі гравці Партизана. Калюлю віддавав назад на голкіпера, але влучив у Овусу і м'яч відлетів до Ярмоленка, який опинився віч-на-віч із воротарем. Лідер Динамо спокійно розібрався в ситуації і пробив точно у кут – 0:1.


На 33-й хвилині міг подвоїти перевагу киян Шапаренко. Півзахисник отримав передачу від Ярмоленка на лінії штрафного майданчика і крутив м'яч у дев'ятку воріт – м'яч пройшов поруч із площиною.

Партизан же ж протягом перших 45-ти хвилин жодного разу не вдарив у площину воріт.

На старті другого тайму серби ледь не зрівняли рахунок. Після навісу з флангу Салданья виграв повітря і пробив головою у дальній кут. На щастя для Динамо, м'яч влучив у стійку воріт і вилетів у поле.

Після цього стався ще один дуже неприємний момент. У боротьбі зі Салданьєю Дячук дуже невдало приземлився на плече і його вивезли з поля.


На 66-й хвилині головний арбітр зустрічі призначив пенальті у ворота Партизана – захисник сербів завалив у штрафному майданчику Ваната. Виконувати одинцадцятиметровий взявся сам нападник Динамо і він з позначки сильним ударом вколотив м'яч у сітку воріт – 0:2.


На 85-й хвилині супернагоду забити змарнував Волошин. Супряга віддав розкішну передачу до воротарської зони на вінгера Динамо, але той з декількох метрів примудрився не забити.

Згодом забив Попов після навісу зі штрафного, але гол не зарахували через офсайд у захисника.

Та вже у компенсований час кияни таки зуміли зробити втретє. Піхальонок розкішним пасом із центра поля вивів Дубінчака віч-на-віч із воротарем, той викотив на Караваєва, який у дотик відправив м'яч у сітку воріт – 0:3.


Тож Динамо впевнено довело матч до перемоги – 3:0. Із загальним рахунком 9:2 кияни проходять до третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де їхнім суперником буде шотландський Рейнджерс.

Читайте також: Придбають Голанда за 100 млн євро? Світовий гранд розпочав перемовини про трансфер

Читайте також