Потужна гармата і асист через пів поля! Полісся перемогло німецький клуб на зборах. ВІДЕО

11:28, 19 січня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Лідер Першої ліги України Полісся розпочав серію своїх підготовчих матчів на зборах у Туреччині поєдинком із представником четвертого дивізіону Німеччини Луккенвальде.


На матч із німецьким колективом Полісся вийшло у наступному складі:

Loading...

Український клуб повів у рахунку вже на 18-й хвилині. Житомирці запресингували свого суперника біля його штрафного майданчика і перехопили м'яч. Далі Вакула віддав чудову розрізну передачу на Морозка, той обігрався у стіночку з партнером по команді і майже з кута воротарської зони потужним пострілом вколотив м'яч у дальній кут – 1:0.

На 22-й хвилині супернагоду змарнував Будківський. Після навісу з правого флангу від Морозка нападник пробив головою із близької відстані, але голкіпер у стрибку зумів відбити у поперечку. Після цього м'яч знову відлетів до Будківського, який мав вирішувати у цій ситуації, проте з декількох метрів завдав удару точно у воротаря Луккенвальде.

Другий м'яч гравці Полісся забили уже під завісу поєдинку, на 86-й хвилині. Гітченко виконав розкішну дальню діагональ з власної половини на Морговського, який вийшов на заміну в другому таймі, лівий захисник першим дотиком прокинув собі м'яч, увірвався до штрафного майданчика і вже другим торканням прошив голкіпера німецького клубу – 2:0

Тож Полісся стартує на зборах з перемоги над Луккенвальде.

Читайте також: Фантастичний дебют! Ексзірка УПЛ забив через три хвилини після виходу на зміну. ВІДЕО

Читайте також