Проблема не в Неймарі? Сором ПСЖ від команди, яку перемагало Динамо. ВІДЕО

11:24, 19 серпня 2019

ПСЖ досить несподівано зазнав поразки у 2-му турі чемпіонату Франції від Ренна. Такого результату від зіркових футболістів паризького клубу не очікував ніхто.

Огляд матчу дивіться у відео.

Loading...

ПСЖ на правах фаворита поєдинку відкрив рахунок вже на 36-й хвилині. Кавані підстеріг захисника та воротаря Ренна після їхньої спільної помилки у штрафному майданчику та забив перший м’яч у зустрічі. Але на цьому хороші новини для парижан закінчилися. За хвилину до завершення першого тайму нападник Ренна Ньянг під тиском захисників класно розвернувся у штрафному майданчику і пробив точнісінько у правий нижній кут воріт Ареоля – 1:1.

А вже на початку другого тайму ще один нападник господарів дель Кастільйо шокував ПСЖ, забивши головою після прекрасної передачі Камавінги. Цим асистом молодий півзахисник встановив унікальне досягнення французької Ліги 1. Камавінга став наймолодшим футболістом чемпіонату Франції, який віддав результативну передачу. Він зробив це у віці 16 років та 9 місяців.

Ренн втримав переможний результат до фінального свистка. А ПСЖ без Неймара поступився вже у другому турі чемпіонату Франції.

Читайте також: Феєрить перед матчами за збірну. Яремчук знову забив у Бельгії

 

Читайте також