Проблеми для Шевченка! Лікар Динамо повідомив неприємні новини з лазарету киян

20:02, 14 травня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Схоже, що наставнику збірної України доведеться шукати заміну травмованим гравцям

Головний лікар Динамо Андрій Шморгун розповів про ситуацію з травмованими у київському клубі. Перш за все він заспокоїв українських вболівальників новиною про те, що у Миколенка немає перелому кісток, а лише сильний забій, і захисник зможе взяти участь у зборах збірної України:

Миколенку сьогодні зробили комп’ютерну томографію, яка показала, що перелому кисті немає. Сильний забій внаслідок того, що суперник наступив Віталію на руку шипами бутси. Усі кістки цілі. Він візьме участь у тренувальному зборі національної команди
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Але також головний лікар повідомив і неприємні новини для українських фанів. Олександр Андрієвський та Володимир Шепелєв, які потрапили до розширеного списку Андрія Шевченка на збір перед Євро, не зможуть допомогти національній команді! У Андрієвського часткове ушкодження внутрішньої бокової зв’язки. Зараз він проходить програму реабілітації і планується, що він приєднається до роботи в загальній групі на зборах Динамо. У Шепелєва перелом поперечного відростка у двох хребцях. І він вибув приблизно на місяць.

Скрін Динамо Київ

Читайте також: Але навіщо? Ман Сіті заплатить 60 млн євро за конкурента Зінченка

Читайте також