Пробили дно! Волинь підписала ще одного шанувальника Росії

10:40, 28 вересня 2020
ТРАНСФЕРИ

Ще один зашквар луцької команди

Волинь дозаявила на чемпіонат Першої ліги України одіозного нападника Ігоря Сікорського, повідомляє офіційний сайт ПФЛ.

Скрін ПФЛ

Нагадаємо, що в січні цього року Агробізнес, де виступав гравець, в односторонньому порядку розірвав контракт з 32-річним форвардом. Сталося це після того, як футболіст відвідав Санкт-Петербург, сфотографувався на фоні державних символів Росії і виклав це в своєму Instagram.

Вищеназваний гравець демонстративною подорожжю до Росії дискредитував свій клуб, який підтримує українську армію, допомагає бійцям на передовій, в якому кожен футболіст має змогу займатися своєю улюбленою справою, дякуючи захисникам України, що зберігають в Україні мирне життя.

В цей час, коли він в екіпіровці нашої команди відпочивав у країні-окупанті, лише за один день з передової переправили дев’ять важкопоранених бійців, ще двоє загинули.

ФК Агробізнес вважає неприпустимим, щоб цей футболіст був гравцем нашого клубу.

Футбольний клуб Агробізнес в односторонньому порядку розриває контракт з Ігорем Сікорським в зв’язку з порушенням пункту 3.1.7 розділу 3:

Розділ 3. Права та обов’язки сторін

3.1.7. … всебічно сприяти збереженню і підвищенню престижу Клубу і команди, не допускати дій, що завдають шкоди їхній репутації

Скрін Агробізнес

На офіційному сайті Волині – мертва тиша (відсутня інформація про підписання Сікорського). Це вже не перший зашквар луцької команди. У 2019 році клуб підписав ще одного заробітчанина Тараса Михалика, який 6 років провів у московському Локомотиві. А нині у Волині виступає Віталій Приндета, який в 2018-2019 роках грав у Хабаровську.

Читайте також: Чи зіграє Яремчук з Динамо? У Бельгії дали відповідь та В Бундеслізі сталася перша тренерська відставка сезону

Читайте також