Програв конкуренцію Зінченко і тепер піде? Манчестер Сіті влітку може позбутися скандального гравця

18:25, 04 березня 2021
ТРАНСФЕРИ

Футболіст ризикує покинути англійський клуб по закінченню сезону.

Як повідомляє The Sun, ПСЖ проявляє інтерес до лівого захисника Манчестер Сіті Бенжамена Менді. Містяни були б не проти продати 26-річного француза, який більше не є основним гравцем у команді Гвардіоли. Тим паче, лівий оборонець неодноразово потрапляв у скандальні ситуації останнім часом. Наприклад, нещодавно француза було спіймано за кермуванням авто без водійського посвідчення та документа про страхування автівки. Ще раніше він влаштував вечірку, порушивши карантинні обмеження.

Поточного сезону Менді відіграв за Ман Сіті лише 13 матчів, більшість з яких провів на старті АПЛ та Кубка Англії. Після цього француз здебільшого сидів на лаві для запасних, програвши конкуренцію Зінченку та Канселу.

Нагадаємо, під час зимового трансферного вікна Манчестер Сіті остаточно продав свого лівого захисника Анхеліньйо до Лейпцига.

Читайте також: Його називали “новим Мессі”, а Барселона платила за нього чималі кошти. Клуб з Другої ліги України підписав легіонера та Зганьбили чемпіона і насміхаються? Рішуча заява гравця Агробізнеса щодо матчу з Шахтарем

Читайте також