Прокляття Дрейка: Як футболістам Роми вдалося уникнути його?

13:33, 16 квітня 2019

Хто такий Дрейк? Суперпопулярний канадський репер, актор і зірка мемів. А ще людина, яка добряче налякала усіх футболістів… своїми фото. Річ у тому, що існує дивна закономірність: усі, хто робив селфі з Дрейком, після цього програвали. Це поширюється і на той випадок, коли Дрейк одягав футболку якоїсь команди. Ось, дивіться.

Дрейк сфотографувався із Джейдоном Санчо, вінгером дортмундської Боруссії, а потім у Бундеслізі Баварія розгромила дортмундців 5:0. П’єр-Емерік Обамеянг зробив світлину з репером, а потім Арсенал не зумів обіграти Евертон 0:1. Серхіо Агуеро сфотографувався з Дрейком – і в Лізі Чемпіонів Манчестер Сіті поступився Тоттенгему 0:1. ПСЖ сенсаційно програв Ліллю 1:5. І тут підняли архіви Інстаграма і побачили фото захисника ПСЖ Лейвена Курзави з Дрейком.

А у далекому 2016-му Дрейк сфотографувався у формі Ювентуса – і туринці програли фінал Ліги Чемпіонів мадридському Реалу.

Людям завжди хочеться вірити в містику. Можливо, це всього-на-всього дивні збіги обставин. Але у Ромі вирішили перестрахуватися. Керівництво клубу заборонило фотографуватися з Дрейком до кінця сезону. А хто наважиться – тому штраф! 

В соцмережах ходять легенди про прокляття Дрейка. Фани Барселони впевнені, що Манчестер Юнайтед програє каталонському клубу в матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Чемпіонів. Адже в профілі футболіста МЮ Ромелу Лукаку в Інстаграм вони побачили це!

Фото з соцмереж

Та все ж, можливо, це лише вигадки людей, які хочуть у щось вірити. Та й деякі фото зроблені задовго до поразок. От у матчі Барселона – МЮ якраз і буде нагода перевірити, чи насправді Дрейк приносить нещастя футболістам та їхнім командам.

Читайте також