Приголомшили Пушича! Дніпро-1 СЕНСАЦІЙНО перемагає Шахтар в УПЛ. ВІДЕО

20:52, 12 листопада 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Дніпро-1 в 14-му турі УПЛ з рахунком 3:1 здолав Шахтар, який на на тижні переміг Барселону в Лізі чемпіонів.


Першими в зустрічі забили саме гірники. Сталося це на 5 хвилині. Лєднєв у власному штрафному майданчику вибив м’яч із під ніг Криськів, але зробив це прямо на Сікана і нападник Шахтаря, не довго думаючи, в дотик потужно пробив у кут воріт – 1:0.

Підопічні Максимова зуміли зрівняти рахунок лише наприкінці першого тайму. На 41-й хвилині гості виконали кутовий і навіс вийшов прямо на Сарапія, якого загубили гравці Шахтаря, і захисник дніпрян спокійно відправив м’яч головою у сітку воріт – 1:1.

Фото: СК Дніпро-1

А вже по перерві футболісти Дніпра-1 взагалі приголомшили свого опонента. Спочатку, на 51-й хвилині, Гуцуляк змістився з лівого флангу у центр і розкішно закрутив м'яч точнісінько під стійку – 1:2.

А згодом, на 55-й хвилині, Лєднєв фантастично виконав штрафний. Півзахисник Дніпра обвідним ударом відправив м’яч у верхній кут воріт Різника – 1:3.

Шахтар, попри усі спроби так і не зумів відігратися. Тож, Дніпро-1 перемагає Шахтар із рахунком 3:1 і виходить на перше місце в УПЛ, маючи 30 очок. Гірники четверті з 24-ма пунктами.

Читайте також: Карпати вже ведуть перемовини! Маркевич хоче підписати українця, який грав за кордоном

Читайте також