Раз врятував і пропустив після рикошету. Лунін допоміг Реалу перемогти в Ла Лізі. ВІДЕО

19:21, 27 січня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Реал Мадрид у 22-му турі Ла Ліги на виїзді грав із Лас-Пальмасом. У воротах Королівського клубу вийшов Андрій Лунін.

Український голкіпер майже не мав роботи у першому таймі, оскільки суперник не завдав жодного удару в площину воріт, але вже на старті другої половини зустрічі воротар був змушений рятувати свою команду. Мунір з меж штрафного майданчика сильно стріляв низом у ближній кут і Лунін у стрибку рукою не просто відбив м'яч, а одразу його зафіксував і не дав можливість добити.

Loading...


Однак, на 53-й хвилині Реал пропустив. Після передачі з флангу Муньйос, якого загубили захисника Реала, з близької відстані пробив у протихід Луніну – будь-які шанси на сейв знівелював рикошет від ноги Начо і м'яч залетів у кут воріт – 1:0.

На 65-й хвилині Реал відігрався. Камавінга виконав розкішне закидання до штрафного майданчика Лас-Пальмас на Вінісіуса, той обробив передачу і сильно пробив у дальній кут – 1:1.

На 84-й хвилині мадридці взагалі вийшли уперед. Кроос навісив з кутового до штрафної зони, Чуамені випередив суперників і головою переправив м'яч у сітку воріт – 1:2.

Господарі намагалися вирвати бодай нічию у зустрічі, але їм це не вдалося. Тож, Реал перемагає 2:1, набирає 54 пункти і виходить на першу сходинку в чемпіонаті Іспанії. При цьому в мадридців ще є одна гра в запасі.

Читайте також: Розкішний гол! Ексгравець збірної України забив команді, за яку виступає росіянин. ВІДЕО

Читайте також