Реал жорстко реагує на порушення Йовичем умов карантину

16:11, 21 березня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Новини летять, як снігова лавина

Напередодні Лука Йович став головним ньюзмейкером в Сербії та Іспанії, коли порушив режим карантину і поїхав на Батьківщину на день народження своєї дівчини.

У Сербії форварду загрожує покарання аж до ув’язнення, а в Мадриді вже вирішують його подальшу долю. У Королівському клубі різко засудили вибрик серба. І хоча Йович вибачився за цей вчинок у себе в сторіз, це матиме куди більші наслідки, ніж він очікував.

Реал може попрощатися з неслухняним гравцем і готовий запропонувати його двом англійськи клубам, котрі виявляли інтерес до 22-річного футболіста. Челсі та Тоттенгем зможуть цього літа після зняття карантину поборотися за нападника мадридців. Тим паче, що ігрові показники таланта цього сезону не вражають – лише два голи і два асисти у 24 матчах в усіх турнірах. Тоді як минулого сезону за Айнтрахт показник форварда становив 27 голів у 47 поєдинках.

Вершкові стали одиним із перших клубів, котрі ввели режим самоізоляції. Після того, як тест на коронавірус одного з гравців баскетбольної команди дав позитивний результат.

Читайте також: Герой нашого часу. Президент Спортинга повертається до армії, щоби рятувати від коронавірусу

Читайте також