Рекорди Мессі та Голанда, дві машини Інтера, камбек Лейпцига. Усі результати Ліги Чемпіонів

00:08, 28 листопада 2019

Другий ігровий день п’ятого тур групового етапу Ліги Чемпіонів виявився не менш цікавим, ніж перший.

Найбільшу вболівальницьку увагу привертали поєдинки Барселона — Боруссія Дортмунд і Ліверпуль — Наполі.

Черговий рекорд Мессі

Барселона ще у першому таймі забила 2 м’ячі у ворота Боруссії. Пофеєрили Суарес та Мессі, по черзі асистуючи один одному. У своєму 700-му матчі за Барселону Мессі не міг залишитися без рекорду. За даними Opta, Лео забив вже 34-м різним командам у Лізі Чемпіонів. Це абсолютний рекорд турніру. Аргентинець тепер випереджає Роналду та Рауля

У другому таймі Мессі відзначився ще одним асистом. Цього разу, забив Грізманн. Барселона забезпечила собі перше місце у групі.

Ліверпуль — Наполі

Досить неочікувано, нинішній володар Кубка Чемпіонів Ліверпуль на власному полі програв перший тайм Наполі. Шокував Мерсисайдців Мертенс.

У середині другого тайму після подачі з кутового головою забив Ловрен. Але у цьому моменті захисник Ліверпуля відверто штовхав у спину Мертенса.

У цій групі все вирішиться в останньому турі.

Славія — Інтер

Надзвичайно цікавий поєдинок відбувся у Празі. Інтер вважався фаворитом матчу зі Славією, але чеська команда вже довела у цьому розіграші Ліги Чемпіонів, що вміє грати у яскравий футбол. Ще у першому таймі команди обмінялися голами. За Славію відзначився Соучек, а у Інтера забив Мартінес (з передачі Лукаку), який останнім часом демонструє дуже хорошу результативність.

У другому таймі Мартінес та Лукаку продемонстрували, що на даний момент є однією з найкращих пар нападників у Європі. Вони двічі шокували Славію.

 

Молодий талант Зальцбурга Ерлінг Голанд знову забив. Своїм голом він завершив побиття Генка та став першим тінейджером, який забив у 5-ти поспіль матчах Ліги Чемпіонів.

Усі матчі ігрового дня:

Валенсія — Челсі 2:2

Зеніт — Ліон 2:0

Барселона — Боруссія Д 3:1

Генк — Зальцбург 1:4

Ліверпуль — Наполі 1:1

Лілль — Аякс 0:2

Лейпциг — Бенфіка 2:2 (Лейпциг забив 2 м’ячів вже у додатковий час)

Славія — Інтер 1:3

Читайте також: Юнацька Ліга УЄФА. Динамо підпалює греків і проходить ПАОК.

Читайте також