Результати матчів Ліги Чемпіонів: Росіян всі б’ють, Манчестер Юнайтед знищує Лейпциг, страждання Ювентуса проти Барселони

00:37, 29 жовтня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Єврокубкові сенсації не закінчуються.

У Турині зіграли найцікавіший для українських вболівальників матч. Ювентус приймав Барселону, але з протистоянням Роналду проти Мессі не вийшло. Португалець все ще заражений коронавірусом, хоч і почуває себе чудово.

Без Роналду в Києві лідером атак туринців став Мората, але з каталонцями форвард цей матч може занести до розряду жахіть! Барса відкрила рахунок вже на 14 хвилині, коли Дембеле наважився на удар з-за меж штрафного майданчика і м’яч після рикошету від К’єзи за дивною траєкторією залетів у ворота Щенсного – 0:1.

Мората відповів миттєво, але після підказки відеоасистента головний арбітр взяття воріт Барселони скасував через офсайд.

Історія невдачі Морати повторилася у першому таймі ще раз на 30 хвилині. Форвард відгукнувся на передачу від Куадрадо, але мінімальний офсайд знову завадив Юве відсвяткувати забитий м’яч.

В атаці Барселона виглядала дуже непогано і моменти біля воріт господарів поля були. Той же Дембеле міг оформлювати дубль, але Щенсний із захисниками не дали цього зробити французу. А Лео Мессі свій супершанс після пасу п’ятою від Грізманна змарнував невдалим ударом повз дальній кут воріт туринців.

Катастрофа для ексгравця Атлетико і Реала продовжилася після перерви. На 55 хвилині Мората знову забив після скидки від Куадрадо, але пильне око відеоасистента забрало і цю мить щастя у нефартового нападника.

Добив Ювентус на 90 хвилині Ліонель Мессі. Свій третій м’яч у сезоні аргентинець, як і попердні два, забив із пенальті, реалізувавши одинадцятиметровий зароблений Фаті – 0:2!

Результати всіх матчів ігрового дня:

Група E

Краснодар 0:4 Челсі

Севілья 1:0 Ренн

Група F

Боруссія Дортмунд 2:0 Зеніт

Брюгге 1:1 Лаціо

Група G

Ференцварош 2:2 Динамо

Ювентус 0:2 Барселона

Група H

Манчестер Юнайтед 5:0 Лейпциг

Істанбул Башакшехір 0:2 ПСЖ

Читайте також: Ексзірка збірної Бразилії замість України може поїхати до трясовини англійського футболу

Читайте також