Ріанчо: Динамо? – Багато потенціалу, але мало шансів

19:18, 10 травня 2018

Тренер збірної України в ексклюзиві FootballHub.

Про фінал Кубка

Мені сподобався другий тайм. У першому таймі Динамо сподобалося інтенсивністю, своїм пресингом попереду. В другому таймі мені сподобався Шахтар своїм контролем гри, моментами вони грали дуже добре.

Про шанси Динамо в матчі

Я не знаю. Динамо – зараз молода команда. 3-4 молоді гравці: Шепелєв, Шапаренко, Бурда, Бєсєдін – багато потенціалу, але не дуже багато шансів, бо в Шахтаря багато досвіду. Вони вже давно грають в цьому чемпіонаті.

Про можливість очолити Динамо

Я нічого про це не знаю. Я не розмовляв з Суркісом. Зараз всі думки лише про збірну. Думаю про товариські поєдинки з Марокко і Албанією. Зараз думки лише про збірну.

Про Віктора Коваленка

В другому таймі, коли грав Коваленко, він дуже добре читав гру. Він мав хороші моменти в центрі поля, він мені подобається. Коваленко – хороший гравець з хорошим потенціалом. Він молодий і 100% є майбутнім українського футболу.

Про чутки, пов’язані зі Спартаком

Я читав про це, аде всі думки лише про збірну України. Після травня можна буде говорити, але зараз лише збірна.

Про бажання працювати у штабі Шевченка у наступному циклі

Хочу працювати з Шевченком ще два роки. Зараз думаю про найближчий збір Національної команди, а потім можна буде говорити. Я не знаю, що хоче збірна, що хоче Федерація, що хоче Шевченко! Після травня будемо розмовляти.

Читайте також