СЕНСАЦІЙНА звитяга! Збірна України U-21 вириває перемогу в Англії. ВІДЕО

21:25, 16 жовтня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Збірна України U-21 приголомшила Англію у матчі відбору до Євро-2025.


У першому таймі англійці мали значну перевагу у володінні м'ячем, але конвертувати її у голи вони не зуміли. Натомість, українці шокували своїх суперників двома забити м'ячами.

Спочатку на 31-й хвилині підопічні Унаї Мельгоси повели у рахунку. Брагару зробив навіс з правого флангу, м’яч долетів до Волошина і той другим дотиком прошив голкіпера англійців Траффорда – 1:0.

А на 43-й хвилині синьо-жовті подвоїли перевагу. Очеретько прямим ударом зі штрафного з правого флангу відправив м’яч у дальній верхній кут воріт – 2:0!

По перерві збірна Англії зуміла відігратися. На 67-й хвилині Мадуеке отримав передачу в штрафному майданчику українців і технічно пробив у дальній кут воріт Нещерета – м’яч від стійки залетів у сітку – 2:1.

На 89-й хвилині англійці таки зуміли дотиснути і зрівняти рахунок. Кресвелл після подачі з правого флангу переправив м’яч головою у сітку воріт Нещерета – 2:2.

Однак, радіти англійцям було зарано. На четвертій компенсованій хвилині молодіжна збірна України вирвала перемогу. Квасниця отримав передачу поблизу воріт Траффорда, хитнув захисника і вколотив м’яч у кут – 3:2!

Тож, збірна України здобуває сенсаційну перемогу над Англією. І після трьох стартових матчів відбору до Євро-2025 має максимальну кількість балів – 9.

Читайте також: Ребров повідомив гарні новини! Склад збірної України поповнився гравцем перед Мальтою

Читайте також