Сенсаційний тріумф! Порядок Ференцвароша б’є зірковість Селтика. ВІДЕО

22:45, 26 серпня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Ференцварош продовжив свою переможну ходу у кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Підопічні Сергія Реброва в Глазго грали із Селтиком. Вже на 8-й хвилині угорці змогли повести у рахунку. Сомалія опинився першим на підбирані в центрі поля після невдалої подачі з кутового, скинув головою на Шигера, який потужно пробив з-за меж штрафного майданчика точно у кут воріт господарів – 0:1.

На другий тайм Селтик вийшов ще зарядженішим. Шотландська команда повністю заволоділа ініціативою і майже весь час грала на половині Ференцвароша.

На 53-й хвилині підопічні Ніла Леннона зуміли зрівняти рахунок. Після чудової комбінації Раян Крісті ударом з-за меж штрафного майданчика перекинув голкіпера гостей Дибуса (не обійшлося без прикрого рикошету від Ковачича) – 1:1.

Селтик продовжував тиснути, а Ференцварош з усіх сил оборонявся. Проте, саме чемпіон Угорщини зумів забити такий важливий м’яч. Захисник Ференцвароша сильно вибив вперед, Токмак випередив оборонців шотландського клубу, увірвався до штрафного майданчика і з гострого кута пробив поміж ніг голкіперу господарів Баркасу – 1:2.

Селтик від такого удару долі не зміг оговтатися. Важка перемога для Сергія Реброва, який проходить до наступного етапу кваліфікації!

Нагадаємо, що у попередньому раунді кваліфікації ЛЧ Ференцварош переміг швецький Юргорден з рахунком 2:0.

Читайте також: Збірна сезону Ліги Європи. Серед 23 найкращих гравців є один з УПЛ та Схоже, на Євро він не зіграє. Суперник збірної України ледь не помер під час матчу

Читайте також