ШАХов і МАТ для Панатінаїкоса

10:05, 30 квітня 2018

Євген Шахов забив у ворота Панатінаїкоса і гарантував ПАОКу срібло. Команда українця проводила матч на виїзді і задля забезпечення другого місця їм потрібно було здобути хоча б 3 пункти в заключних двох матчах сезону.

Проти Панатінаїкоса справи пішли добре не одразу. Перший гольовий момент був створений господарями. Швидка флангова атака, простріл і лише стійка врятувала ПАОК. Панатінаїкос продовжував тиснути і ще за 3 хвилини знову міг забивати. Цього разу стандарт приніс небезепеку біля воріт Пачалакіса. Але із ударом Містакідіса голкіпер впорався, а добивання було заблоковане захисниками.

Втім, гості швидко перехопили контроль над грою. Арбітр допоміг перервати передачу гравців Панатінаїкоса і Прийович, який вийшов віч-на-віч із голкіпером впевнено пробив у нижній кут. Після забитого гола гості заграли значно впевненіше. Зелені були змушені розраховувати лише на контратаки, але в завершальній фазі їм дуже бракувало точності нападникам. Інша справа – випади ПАОКа. Прийович реалізовував практично всі свої шанси. Так сталося і у випадку із другим голом. Під час чергової флангової атаки своєї команди українець підключився із глибини поля і отримав передачу від ще одного екс-дніпрянина Лео Матоса – 3:0. Далі настав час Шахова.

ПАОК переміг, а головне – гарантував собі друге місце і випередив головного ворога і вже екс-чемпіона Греції – Олміпіакос. Новим тріумфатором стала команда Дмитра Чигринського – АЕК.

Читайте також