Шахов залишає ПАОК? Відома причина

13:23, 25 травня 2019

Півзахисник грецького ПАОКа Євген Шахов, скоріш за все, влітку залишить клуб. Українець провів дуже хороший сезон у Греції.

Контракт Шахова закінчується 30 червня цього року. Після тріумфу у чемпіонаті Греції та Кубку українець очікував отримати від керівництва клубу покращену умови з хорошою фінансовою складовою. Про це повідомляє грецьке видання sport24.gr.

Та керівництво ПАОКа не бажає піднімати рівень зарплат у команді, тому Євгену доведеться шукати новий клуб.

Із Шаховим та Варелою (який теж залишає ПАОК) вже тепло попрощався на своїй сторінці Instagram капітан команди Дімітріс Пелкас, написавши:

Що я можу сказати про вас, хлопці? Я дуже вдячний за те, що був вашим партнером по команді цілих три роки. За те, що ви додали свої імена в історію клубу. Але перш за все, за знайомство із двома чудовими і скромними хлопцями. Я люблю вас і сумуватиму. Я бажаю вам всього найкращого у вашій кар’єрі та житті. Ви цілком заслуговуєте на це! #Respect

За інформацією грецького видання, Шахова хоче бачити у своєму клубі Маккабі з Тель-Авіва. Ізраїльська команда теж братиме участь у кваліфікації Ліги Чемпіонів, тому керівництво клубу активно шукає підсилення.

Євген Шахов у нинішньому сезоні зіграв 40 матчів за ПАОК, забив 5 м’ячів та віддав 2 результативні передачі.

Читайте також: Договірняк в останньому турі Першої Ліги! Коментар Франческо Баранки

Читайте також