Щоби не зараховувати техпоразку. Суркіс назвав, що робити з матчем Минай – Динамо

19:07, 07 грудня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Ігор Суркіс прокоментував ситуацію довкола перенесеного матчу Минай – Динамо

Фото: Динамо Київ

Президента київського клубу в коментарі FootballHub розповів, що біло-сині могли би просити зарахувати закарпатській команді технічну поразку через відсутність освітлення на стадіоні.


Водночас, Суркіс зазначив, що не хоче цього робити, але знову їхати до Минаю динамівці теж не мають бажання. Тож, функціонер пропонує, щоби команда Любеновича приїхала до Києва і зіграла з Динамо.

Фото: Динамо Київ

Що будемо вирішувати з Минаєм? Ми не повинні їхати… Ми могли б просити асоціацію та УПЛ зарахувати їм технічну поразку. Пам’ятаєте Інгулець – Шахтар, Маріуполь – Динамо? Але ми цього не хочемо. Але їхати туди… Ми витратили великі кошти, двi доби там були. Немає освітлення – це смішно. Ми граємо в УПЛ, хочемо грати в Європі, а немає освітлення. Тому, якщо вони хочуть, то нехай приїдуть до нас, ми все підготуємо і будемо грати в Києві, – сказав Суркіс.

Нагадаємо, матч Динамо – Минай був запланований на 13:00 і він вчасно розпочався, але вже на другій хвилині зустрічі пролунала повітряна тривога, яка тривала майже дві години. Оскільки, на домашньому стадіоні Миная відсутнє штучне освітлення, а дограти поєдинок під час денного уже не встигали, то делегат матчу ухвалив рішення про перенесення зустрічі.

Читайте також: Лише минулої зими підписали на 7 років. Дорогий гравець хоче покинути Челсі

Читайте також