Шедевр на 12-й секунді і дубль лідера! Ман Сіті б'є МЮ у фіналі Кубка Англії. ВІДЕО

18:59, 03 червня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Слідом за АПЛ Хосеп Гвардіола та його Ман Сіті здобуває перемогу в фіналі Кубка Англії.

Манчестер Сіті у фінальному матчі Кубка Англії грав з Манчестер Юнайтед. Уже на 12-й секунді зустрічі підопічні Гвардіоли повели у рахунку! Голкіпер містян Ортега вибив на половину поля МЮ, Голанд виграв повітря у суперника і скинув далі, м'яч після боротьби Ліндельофа та Де Брюйне віделетів на Гюндогана, який в дотик потужно пробив у дев'ятку – 1:0.

Loading...

Відзначимо, що цей гол німецького півзахисника став найшвидшим в історії фіналів Кубка Англії. 

Loading...


Уже на 4-й хвилині гравці Ман Сіті могли подвоювати перевагу, але Родрі після навісу від Де Брюйне схибив – іспанець завдав удару головою майже з лінії штрафного майданчика і м'яч пролетів у сантиметрах поруч зі стійкою.

На цьому стартова навала Ман Сіті завершилася і МЮ зміг навіть трохи відсунути гру від своїх воріт. А вже на 33-й хвилині манкуніанці зрівняли рахунок. Головний арбітр зустрічі Пол Тірні після перегляду VAR призначив пенальті у ворота містян – м'яч після скидання головою від Ван-Біссаки влучив у рку Грілішу. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Бруну Фернандеш – 1:1.

Loading...

На старті другої половини зустрічі Манчестер Сіті забив удруге і знову це зробив Гюндоган. Де Брюйне навісив на лінії штрафної зони і капітан містян злету відправив м'яч у кут воріт Де Хеа – 2:1.

Loading...

"Червоні дияволи" були близькі, щоби відігратися. Гарначо крутив з меж штрафного майданчика під дальню стійку, але гравцю МЮ забракло дещиці, щоби влучити.

Loading...

Вже у доданий час МЮ пішов в останню навалу і навіть майже забив, але Стоунз вибив м'яч головою з лінії воріт. 


Тож, 2:1 – Манчестер Сіті здобуває Кубок Англії.

Читайте також: Перший літній трансфер Реала! Анчелотті підтвердив перехід гравця

Читайте також