Ще одна українська команда? Два гравці збірної України можуть воз’єднатися в іноземному клубі

14:14, 23 квітня 2021
Без рубрики
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Півзахисник може повернутися до гранда місцевого футболу

Гравець збірної України Євген Макаренко найближчого трансферного вікна може змінити клуб. Наразі хавбек виступає за бельгійський Кортрейк на правах оренди з Андерлехта.

Оренда розрахована до кінця поточного сезону, а Кортрейк має опцію викупу 29-річного українця. Втім, як повідомляє Voetbal Belgie, Кортрейк не використовуватиме можливість повноцінного трансферу. А тому Макаренко влітку буде вимушений повернутися до Андерлехта.

Євген Макаренко / Photo KV Kortrijk

В оренді у Кортрейку Макаренко грає з січня 2020 року. За цей час він провів 35 матчів, відзначився 3 голами та 2 асистами.

Минулого трансферного вікна Макаренко отримав конкурента в опорній зоні – до команди прийшов Анте Палаверса з Ман Сіті. В лютому українець програвав конкуренцію новачку, втім зараз повернув собі місце у старті. Макаренко стабільно виходив у чотирьох останніх матчах своєї команди, в двох з яких з’являвся з перших хвилин.

Контракт Макаренка з Андерлехтом розрахований до 2022 року. В брюссельському клубі півзахисник може перетнутися з іншим гравцем збірної України – Богданом Михайличенком.

Читайте також: Це вже входить у звичку! Малиновського знову відзначають у Серії А

Читайте також