Ще один форвард для Динамо?

11:55, 21 серпня 2018

Київське Динамо найближчим часом може підписати ще одного нападника. За інформацією lequipe.fr та francefootball.fr, біло-сині зацікавлені у послугах Роберта Берича. Словенець минулий сезон провів в бельгійському Андерлехті, де грав на правах оренди. У складі найтитулованішого клубу Ліги Жюпіле словенський форвард зіграв лише 6 матчів.

Взимку Берич повернувся з оренди і у весняній частині сезону провів 16 матчів та забив 8 м’ячів. Збільшує ймовірність потенційного трансферу той факт, що контракт словенця із Сент-Етьєном завершується наступного літа, тому сума, якою оперують французькі ЗМІ, у 2,5 мільйона євро є цілком реальною. Із початком нового сезону місце в старті у Берича відвоював Діоні. Нападник повернувся з оренди і стартові 2 матчі нового сезону провів в основі, забив 1 м’яч та віддав асист.

За час своєї кар’єри у Франції нападник зіграв 61 матч, відзначився 21 голом і 4 гольовими передачами. На рахунку Берича також 16 матчів за національну збірну Словенії, однак за першу команду своєї країни Роберт забив тільки раз.

Читайте також