Скандал дня! Ліонель Мессі ледь не побився із колишнім гравцем Шахтаря. ВІДЕО

11:25, 14 жовтня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Гучний скандал за участі Ліонеля Мессі та колишнього футболіста донецького Шахтаря. Після матчу кваліфікації на Чемпіонат Світу 2022 року між збірними Болівії та Аргентини стався конфлікт. Одразу після завершення гри екснападник Гірників і капітан болівійської збірної Марсело Морено почав провокувати суперників і глузувати з Мессі. Морено пригадав Ліонелю одну із найганебніших поразок в історії Аргентини 1:6 у матчі з Болівією 11-річної давності.

Мессі не стримав емоцій і теж жорстко словесно відповів капітану збірної Болівії. Між футболістами виникла штовханина, розлючених Мессі і Морено розводили в бік партнери по збірних і намагалися вгамувати капітанів, які ледь не спровокували грандіозну бійку між футболістами. За підсумками штовханини Мессі та Морено отримали по жовтій картці. Відзначимо, що гра завершилася перемогою команди Ліонеля Мессі 2:1. Після 2 турів відбору Аргентина та Бразилія ділять лідерство із 6-ма очками.

Марсело Морено виступав у складі донецького Шахтаря із 2008-го по 2012-й роки. За Гірників болівієць зіграв 45 матчів, забив 10 м’ячів і віддав 1 асист. Зараз 33-річний Марсело Морено є гравцем бразильського Крузейро.

Читайте також: Не диво, а чіткий план і неймовірний обсяг роботи. Шевченко про перемогу України над Іспанією.

Читайте також