Сульшер: Ось, як це робиться в Манчестер Юнайтед

11:43, 07 березня 2019

Манчестер Юнайтед здивував увесь футбольний світ. Команда Сульшера у напіврезервному складі відіграла у ПСЖ відставання у два м’ячі і пройшла до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів.

Сульшер після матчу із захватом коментував його результат.

Це просто фантастика! Я вірив у свою команду. Нам вдався чудовий старт матчу. Ми хотіли забити швидкий м’яч і нам це вдалося. Цей гол відкрив гру для нас. Ми знали, що можемо перемогти, адже це Манчестер Юнайтед.

Сер Алекс Фергюсон також щасливий і гордий. Ось, як це робиться в Манчестер Юнайтед. Нам під силу пройти увесь турнірний шлях до кінця, але давайте поки дочекаємося жеребкування. У чвертьфіналі усі суперники будуть сильні.

Один із героїв матчу Ромелу Лукаку розповів про свій план на гру проти ПСЖ.

За день до матчу ми були впевнені в собі. Я і Маркус Рашфорд розуміли, що швидше за все зіграємо в парі попереду. Мені подобається грати із ним. Ми домовилися, що коли Маркус іде пресингувати, я його підтримуватиму. І коли він б’є по воротах, я до останнього іду на м’яч. В моменті з голом це спрацювало.

Сам Маркус Рашфорд із захватом прокоментував події матчу і свій гол із пенальті.

Здавалося, що перед матчем усе було проти мене. Але ми до цього звикли і показали на що здатні, коли потрібен результат. Щодо гола з пенальті – я просто намагався зберігати холоднокровність. Очікування свистка арбітра було, напевно, найскладнішим. Але заради таких моментів ти граєш у футбол.

Мабуть, найкраще емоції усіх уболівальників Манчестер Юнайтед передав своїм святкування Джесі Лінгард.

Читайте також