Супергравець на місце Мудрика і новий тренер. Боси Челсі визначилися

19:25, 23 квітня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Челсі спробує підписати вінгера Мілана Рафаеля Леау та домовитися з Маурісіо Почеттіно, якого називають головним претендентом на місце тренера лондонців, повідомляють A Bola та The Telegraph.

23-річний вінгер збірної Португалії може залишити італійську команду влітку 2024 року на правах вільного агента і, якщо найближчим часом босам Мілана не вдасться підписати нову угоду з гравцем, клуб розгляне пропозиції трансферу гравця.  Цікавим є те, що Леау має сплатити штраф Спортингу за розірвання контракту в односторонньому порядку. Ця сума становить близько 20 мільйонів євро.

Photo by Getty Images

Стверджується, що керівники Спортинга – президент клубу Фредеріку Варандаш, віцепрезидент Франсиско Сальгадо і менеджер Андре Бернарду – вирушили до Лондона, де зустрілися з представниками Челсі. Сторони обговорили питання штрафу гравця - лондонці можуть виплатити Спортингу зазначену суму, якщо трансфер португальця відбудеться.

Цього сезону на рахунку Леау 11 голів і 12 асистів у 40 матчах за Мілан. Португалець грає на позиції лівого вінгера, на яку Челсі має Михайла Мудрика

Читайте також: Два асисти за 15 хвилин. Українець тягне свій клуб на вищий рівень. ВІДЕО

Читайте також