Суперкубок України: Каштру про найбільшу загрозу в Динамо

14:52, 25 липня 2019

Напередодні матчу за Суперкубок України в Одесі Шахтар провів тренування на своїй базі. Footballhub поспілкувався з гравцями та головним тренером команди.

Андрій Пятов розповів про тренера Луїша Каштру в тренувальному процесі:

Який він? Диктатор чи філософ? Ну, цього я вам не скажу. Усе покаже результат. Якщо він буде – значить тренер і команда на правильному шляху. Футболісти його розуміють. Якщо не буде результату, тоді потрібно розібратися і зробити висновки. Я не хочу порівнювати Фонсеку та Каштру. У кожного тренера своє бачення. Ми як професіонали маємо виконувати вимоги будь-якого тренера. Тобто того, який зараз очолює команду. Тренер воротарів Антоніу Феррейра з нами залишився. Я дуже радий, адже він чудова людина і класний тренер.

Капітан Шахтаря Тайсон зізнався, кому хоче присвятити перемогу в Суперкубку:

Ми готові провести хорошу гру вже цієї неділі. Хотів би скористатися моментом і підтримати Максима Малишева, який три роки тренується з нами, але через травму практично не грає. Знаю, як це важко. Тому хочу його підтримати, а також виграти Суперкубок України, щоб присвятити його Малишеву. Максим – дуже хороша людина і футболіст.

Фото ФК Шахтар

Головний тренер Шахтаря Луїш Каштру назвав динамівця, якого слід боятися:

Найбільше в Динамо варто побоюватися Вербича. Якщо він гратиме, то це той футболіст, до якого ми маємо бути дуже уважними. Найголовніше – це динаміка команди. Ми розглядаємо Динамо як команду, яку потрібно поважати.

Нагадаємо, матч за Суперкубок України відбудеться 28 липня на стадіоні Чорноморець о 21:00. Гра попередньо планувалася на 21 липня. Однак через проблеми з організацією правопорядку (адже цього дня відбулися вибори до Верховної Ради) матч перенесли на 28 липня.

Читайте також