Супероптимісти і кухонні др***ри© Ексгендиректор Зорі жорстко пройшовся по луганському клубу

10:39, 16 жовтня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Чергова порція критики на адресу луганського клубу і вболівальників

Колишній генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов на своїй сторінці у Facebook прокоментував нищівну поразку луганців від Шахтаря і розповів про фінансову ситуацію в луганському клубі:

Що ж. Напевно, тільки супероптімісти і кухонні др***ри думали, що сьогоднішня Зоря могла дати бій оновленому Шахтарю, який дуже непогано підсилився цього міжсезоння.

У Зорі не має бути проблем із завоюванням третього місця. Хоча є ціла купа проблем, які треба вирішити. Перша — це відхід тренера, що дуже впливає на психологічний стан команди. Друга — травми одних і близький відхід з команди інших футболістів. Третя — це проблеми з фінансами.

Минулого сезону Зоря заробила близько 6-ти мільйонів євро. Однак заборгованість перед тими, хто в команді більше двох років — 3 місяці, хто 1 рік — місяць, а перед тими, хто прийшов влітку, боргів немає. Поки що.

Цього сезону, я думаю, прибуток Зорі буде близько 3,3-3,5 млн євро. З цього прибутку потрібно заплатити податок на прибуток. Не забувайте про невпинне зростання цін на всі енергоносії та й взагалі на все. Підігрів поля здійснюється з використанням газу. Коли був я, то це було 30 000 грн на добу. Боюся навіть уявити, скільки буде зараз. І яка зима буде. Ось таке кіно

Скріншот Facebook Сергія Рафаїлова

Нагадаємо, Сергій Рафаїлов працював у Зорі на посаді генерального директора з 2010-го року по 2020-й.

Читайте також: Каяття боржників! Президент Олімпії розповів, чому не виплачує борги Динамо за трансфер

Читайте також