Те, що вони роблять — божевілля© Лідер Барселони жорстко наїхав на керівництво

11:03, 23 жовтня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У Барселоні панує напружена атмосфера.

Захисник каталонського клубу Жерар Піке вщент розніс керівництво Барселони. У великому інтерв’ю для La Vanguardia розповів про ситуацію із Мессі, розмову з Бартомеу та назву для нового стадіону:

Я не хочу мати поганих стосунків ні з ким, але… Подивіться на скандал із соціальними мережами (керівництво Барселони найняло окрему фірму, яка критикувала гравців та легенд клубу — прим.ред.). Як гравець Барселони, я бачу, що клуб витратив гроші, які зараз хоче забрати з нашої зарплати, на критику не лише колишніх гравців Барси, а й нинішніх. Те, що вони роблять — божевілля! Я вимагав поясненнь від Бартомеу, і той сказав мені: Жераре, я нічого про це не знав. Я йому повірив. Але тоді я бачу, що особа, яка мала укласти контракти з цими компаніями (ботофермами — прим.ред.), все ще працює в Барселоні.

Пам’ятаю одну розмову з Лео. Я сказав йому: Почекай рік, тоді прийдуть нові органи влади. Після шістнадцяти років перебування на Камп Ноу Лео здобув право вирішувати власну долю. Якщо він хоче піти, ви повинні порозумітися з ним. Це шокує. Лео заслуговує на краще. Новий стадіон повинен носити його ім’я, а вже потім ім’я спонсора.

Про це багато говорять. що роздягальня має надмірну владу, але правда полягає у тому, що клуб працює добре, коли існує чітка ієрархія. Президент — найважливіший, а за ним — тренер, який відповідає за роздягальню. Проблеми виникають, коли цей ланцюг розривається.

Читайте також: Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Сенсаційний тріумф Шахтаря приносить дорогоцінні очки, але цього замало.

Читайте також