ТОП-бомбардир для Вест Гема? Ярмоленко може отримати забивного одноклубника

13:31, 02 січня 2020
ТРАНСФЕРИ

Зірка Чемпіонату Бразилії може переїхати до Англії. Після оренди у Фламенго футболіст не буде повертатися в свій клуб, міланський Інтер, адже там завелика конкуренція в нападі.

Габріел Барбоза, більш відомий як Габігол, опинився перед вибором. Його річна оренда з Інтера у Фламенго закінчилася. Бразильський клуб запропонував італійцям занадто малу суму викупу – 16 млн євро плюс 20% з майбутнього трансферу. Нападником цікавляться клуби АПЛ, зокрема, Вест Гем та Кристал Пелас. Згідно повідомлень італійської преси, саме клуб Андрія Ярмоленка є фаворитом в боротьбі за гравця.

Габігол перейшов до Інтера влітку 2016-го року із Сантоса. Форвард не зміг заграти в новому клубі. Спочатку Барбоза поїхав в оренду до Бенфіки, а потім у Сантос. Вийти на пік своєї кар’єри йому вдалося якраз таки у Фламенго. З цією командою він здобув титул Копа Лібертадорес та виграв Чемпіонат Бразилії. На його рахунку 34 голи в 43 матчах в усіх турнірах.

Інтер має у нинішньому сезоні хорошу ротацію в нападі, тому Габіголу навряд чи вдасться витіснити з основи Ромелу Лукаку чи Лаутаро Мартінеса. Нещодавно Фламенго програв Ліверпулю у фіналі Клубного Чемпіонату Світу.

Читайте також: Великі гроші за ганебне завдання. Як новий тренер Ярмоленка обдирає Вест Гем

Читайте також