Тотальне знищення. Реал розгромив Барселону і вийшов у фінал. ВІДЕО

00:07, 06 квітня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Півфінал Кубка Іспанії подарував вболівальникам футболу справжнє видовище.

Loading...


Барселона після виїзної звитяги (1:0) над Реалом вдома набагато цікавіше розпочала другий поєдинок двоматчевого протистояння з мадридцями. Підопічні Чаві більше контролювали м'яч і тисли на оборону гостей.

Цікаво, що свій найнебезпечніший момент каталонці створили вже у компенсований до першого тайму час, коли Левандовський після навісу Бальде пробивав по воротах Куртуа. Бельгійський голкіпер свою команду врятував, а потім Вальверде перервав простріл Гаві, який був найспритнішим на підбиранні. Дуже небезпечна атака господарів завершилася стрімким контрвипадом Реала. Родріго розігнав атаку, віддав м'яч на Вінісіуса Жуніора, а той, обігравшись із Бензема, пробив у кут воріт Тер Стегена – 0:1!

Photo by Getty Images

Початок другого тайму, як і завершення першого, видався приголомшливим для Барселони.

На 50 хвилині Карім Бензема скористався перехопленням Мілітао і передачею Модрича, з лінії штрафного майданчика пробивши точно у кут воріт каталонського гранда – 0:2!

Барса огризнулася ударом Араухо, який виборов м'яч у штрафному майданчику гостей і цілив у кут воріт Куртуа – м'яч пройшов поруч зі стійкою. Проте цю футбольну агресію мадридці швидко нівелювали. На 57 хвилині Кесс'є у власному штрафному майданчику наступив на ногу Вінісіусу Жуніору – пенальті. Бензема з одинадцятиметрової позначки легко переграв Тер Стегена – 0:3.

Міг Карім Бензема оформити хет-трик, але французький суперфорвард не скористався помилкою Кунде, з меж штрафного майданчика Барселони пробивши повз ворота господарів.

Проте таке досягнення форварду мадридців все ж підкорилося. На 81 хвилині француз з близької відстані переграв Тер Стегена після швикдої атаки Реала та передачі від Вінісіуса Жуніора – 0:4!

Реал помстився за поразку в першому матчі. Команда Карло Анчелотті виходить у фінал Кубка Іспанії, де зіграє з Осасуною.

Читайте також: Підуть на все заради зірки! Ліверпуль готовий заплатити за гравця 150 млн євро

Читайте також