Трансфер Абади до Динамо на межі зриву. Нові деталі

11:45, 07 січня 2021
ТРАНСФЕРИ

Поки не виходить дійти компромісу.

Київське Динамо не досягло жодного прогресу в перемовинах щодо трансферу правого вінгера Маккабі Петах-Тікви Ліеля Абади, повідомляє sport1.maariv.co.il. Вказується, що українська сторона не пішла на поступки і не змінила умов контракту, проти яких виступає представник 19-річного гравця.

Photo by Nathan Stirk/Getty Images

Нагадаємо, переговорний процес був призупинений через претензії ізраїльської сторони до умов особистої угоди Абади. Представник футболіста Аві Лузон незадоволений дисциплінарними санкціями, які прописані в контракті. Зокрема, штраф за запізнення із відпустки чи запізнення на тренування може каратися штрафом у розмірі 80% зарплатні футболіста. Також ізраїльтяни не погоджуються із тим, що уся юрисдикція щодо гравця буде у веденні українських судів, а не ФІФА чи УЄФА.

Президент Маккабі Петах-Тікви і за сумісництвом представник Ліеля Абади заявляв, що не збирається погоджуватися на трансфер, якщо умови контракту не будуть змінені.

5-го січня сторони відновили перемовини, але, як ми бачимо за інформацією ізраїльських ЗМІ, прогресу поки немає.

Читайте також: Легенда! В УЄФА вшанували пам’ять Лобановського з нагоди його дня народження та Зінченком дуже серйозно цікавиться клуб із Серії А. Буде трансфер?

Читайте також