Травма Ярмоленка і рання заміна Соболя. Петраков пояснив, що сталося

10:30, 10 жовтня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Чи зіграють травмовані футболісти з Боснією?

Виконувач обов’язків головного тренера збірної України Олександр Петраков після матчу з Фінляндією розповів про проблеми, які виникли у цьому поєдинку. Петракова цитує пресслужба УАФ:

Дуже важка гра. Стан у мене був важкий, зараз трохи легше. Про рахунок я не думав, адже в останніх матчах нам забивали на заключних хвилинах. Сьогодні арбітр додав шість хвилин, вони так довго тягнулися. Я думав: “Боже, коли ж це закінчиться?” Що стосується рахунку, то найголовніше — три очки.

Чи серйозна травма у Ярмоленка? Думаю, що ні. Завжди в таких ситуаціях лікар каже, що будемо знати вранці. Але Андрій — боєць, досвідчений футболіст. Я думаю, усе буде нормально.

Чому замінив Соболя вже у перерві матчу? Він повідомив про больові відчуття, не буду казати, які саме. Я думаю, що в нього все буде добре. У нас є рівноцінна заміна. Вийшов Корнієнко й не зіпсував каші.

Моя пресконференція перед матчем? Розумієте, мені важко сказати. Напевно, був не в дусі, готувався до гри, тому був небагатослівний. У мене є такий термін – “успіх любить тишу”

Фото УАФ

Нагадаємо, збірна України перемогла збірну Фінляндії з рахунком 2:1. Зараз команда Петракова посідає друге місце в групі D.

Читайте також: Герой для збірної України! Хто став найкращим гравцем матчу проти Фінляндії?

Читайте також