Тренера немає, а заявка вже є? Склад збірної України вже давно сформований

00:52, 07 лютого 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Затвердили без нового тренера збірної?

Віктор Вацко в ефірі авторської програми Вацко on air заявив, що заявка збірної України на поєдинок зі збірною Англії вже давно затверджена:

26 березня 2023 року збірна України зіграє перший матч кваліфікації до Євро-2024 з Англією. Гра відбудеться на стадіоні Вемблі у Лондоні. Тепер я вам поставлю запитання: Як ви думаєте, хто затверджував склад гравців збірної України на цей матч? Ви зараз скажете: "А що, вже є склад?" Я так само сказав: "А що, вже є склад? Його затверджували? Це ж здорово, робота кипить".


Тепер я по-іншому спитаю: як думаєте, хто і коли затверджував список футболістів, яким оформлювали британську візу? Класне запитання, цікаве. Так от, друзі, правильна відповідь на це запитання: Олександр Васильович Петраков, нинішній головний тренер збірної Вірменії. Він затверджував список гравців, яким потрібно робити візи. Анкети заповнювали у жовтні, подавалися ці анкети в кінці листопада. От така от історія.

Чергова "перемога" УАФ Андрія Павелка, який, мабуть, більше думає про свої матеріальні та корупційні (суди) справи, а не про благополуччя українського футболу.

Читайте також: Ексгравець збірної Франції розкритикував Мессі та порадив ПСЖ не залишати аргентинця

Читайте також