Царський порятунок Колоса. Селезньов засмучує Зорю перед стартом у Лізі Європи. ВІДЕО

20:41, 17 жовтня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Підопічні Скрипника зіграли матч із непростим суперником напередодні зустрічі з Лестером

Перед стартом у Лізі Європи Зоря мала вирішити питання набору очок у внутрішніх змаганнях, адже до Запоріжжя завітав непоступливий Колос Руслана Костишина.

Ковалівці могли пропустити вже на першій хвилині, але Юрченко з меж воротарського майданчика пробив вище воріт, коли намагався перекинути Кучерука.

Виправився півзахисник луганців під завершення першої половини. Владлен перехопив м’яч після падіння Оріховського, протягнув до штрафного майданчика і віддав вчасну передачу на Кочергіна, який в один дотик пробив точно під стійку воріт Колоса – 1:0!

Схожу нагоду трохи раніше мали гості, але в тій ситуації Ільїн вирішив не ділитися м’ячем із Морозком і пробив сам – Шевченко врятував Зорю.

Руслан Костишин у другому таймі кинув у бій Євгена Селезньова

Але крім авторитету загрози воротам форвард ковалівців до певного моменту не носив. Впевнена гра господарів розбилася одним ударом у компенсований до другого тайму час. Після подачі з кутового м’яч потрапив до орендованого у Динамо таланта ковалівців Ісаєнка, який наважився на удар – м’яч влучив у притиснуту руку Юрченка, який перебував занадто близько до Євгена, щоб встигнути на цей удар зреагувати. Арбітр зустрічі Анатолій Абдула розцінив фол другою жовтою для Юрченка і призначенням пенальті! Одинадцятиметровий взявся виконувати Євген Селезньов і пробив ідеально під ліву від воротаря стійку! Микита Шевченко напрямок польоту м’яча вгадав, але не дотягнувся – 1:1!

Зоря за суттєвої переваги втрачає перемогу на фініші матчу, а Колос знову набирає очки в поєдинку з фаворитом.

Читайте також: Шевченку варто замислитися?! Форвард збірної України знову врятував свою команду. ВІДЕО

Читайте також