Це повне фіаско! Барселона відскочила у матчі з Ібіцою

08:13, 23 січня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

В 1/16 Кубка Іспанії каталонці ледве переграли команду з третього дивізіону.

Ібіца, яка вже вибила з турніру Альбасете Романа Зозулі, приймала у себе вдома іменитого суперника. Барселона грала без Мессі, Бускетса, Піке та Суареса, а до стартового складу потрапили резервісти команди.

Loading...

Вже на 9 хвилині матчу господарі поля повели в рахунку після прострілу з флангу – забив Кабальє. За останнім не встиг дограти Пуч. Згодом гості пропустили ще раз, але суддя скасував гол через фол в атаці. Утім, наприкінці першого тайму Барселона знову мала усі шанси пропускати вдруге: та спочатку стійка, а потім голкіпер Нету врятували господарів. Католонці 78% ігрового часу володіли м’ячем, проте не могли перетворити це на небезпечні моменти. За перший тайм – тільки один удар у площину воріт!

Рятівник Барселони – Грізманн

У другому таймі гості спромоглися лише на два моменти. Але які! Спочатку на 72-ій хвилині Де Йонг вивів Грізманна віч-на-віч розрізним пасом між двома захисниками. Нападник не схибив. На останніх хвилинах матчу француз став справжнім рятівником Барселони. Чемпіон Світу відірвався від оборонців після передачі Альби і поцілив у правий нижній кут воріт – 2:1.

Барселона рятується від провалу з командою третього дивізіону Іспанії.

Після матчу Сетьєн прокоментував гру команди, його слова подає Мundo Deportivo.

Гра команди мені не сподобалася. Але я розумію, з чим були пов’язані труднощі. Це був хороший урок для нас. Тому ми зробимо правильні висновки на майбутнє, щоб виправити помилки. Ми знали, що це буде складний матч, що нам протистоятиме команда, яка вміє грати у футбол.

Зустріч триває 90 хвилин, і я щасливий, що ми продовжували наполегливо йти вперед і змогли вирвати перемогу

Читайте також: Вест Гем без Ярмоленка. Лестер не залишає команді українця жодних шансів

 

Читайте також