Циганков і Довбик вразили Іспанію! Українці приголомшили ЗМІ своєю грою

01:55, 25 травня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Віктор Циганков і Артем Довбик стали головними героями поєдинку Жирона – Гранада.

Каталонці перемогли 7:0, а українські футболісти долучилися до кожного забитого м'яча у цій зустрічі. У Циганкова дубль і асист, а в Довбика хет-трик та результативна передача. Відомі статистично-аналітичні портали WhoScored та Sofascore визнали нападника MVP матчу (9,9 та 9,6 бала), а вінгер став другим найкращим гравцем поєдинку (9,4 бала).

Скріншот із сайту WhoScored

Скріншот із сайту Sofascore

Також українці отримали приголомшливу пресу за свій виступ. Авторитетне іспанське видання Mundo Deportivo так оцінило футболістів:

Циганков – Всюдисущий.  Він виконав розмірений навіс на Еріка Гарсію, який зробив рахунок 1-0, потім забив чудовим ударом і покинув поле, зробивши рахунок 4-0. Стартувавши справа, він дав чіткість в останній третині атаки Жирони. 

Довбик – Смертельний.  Він забив три м'ячі (два з пенальті), що миттєво збільшило його шанси виграти Пічічі з 24 голами, що один більше, ніж у Серлота.

Фото: Getty Images

А ось, що про Довбика написали журналісти Marca:

Голод цієї Жирони не має меж, як і Довбика. В останній грі історичного для каталонського клубу сезону впертий українець хотів забити якомога більше м'ячів, щоби наздогнати Серлота і навіть перевершити його та виграти трофей Пічічі. І команда отримала, що хотіла, і Артем Довбик свого досяг, обігравши Гранаду у матчі, де спочатку і до кінця домінувала команда Мічела.

Видання Sport також відзначило Циганкова і його внесок у матч:

Циганков поповнив свій особистий рахунок голів і асистів. Він вдало зіграв під час свого першого гола, а також не припинив працювати і знову отримав винагороду, забивши вдруге. Він заслужено пішов з поля під оплески.

Читайте також: За сезон став легендою Жирони! Довбик встановив історичний рекорд за каталонців

Читайте також