Циганков витягує Жирону! Каталонці завдяки діям українця рятуються від поразки. ВІДЕО

23:00, 23 травня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У 36-му турі Ла Ліги Жирона з Віктором Циганковим на виїзді грала з Сельтою. 

Каталонці пропустили першими на 42-й хвилині зустрічі. Перес завдав удару з-за меж штрафного майданчика, м'яч влучив у захисника Жирони, кардинально змінив свою траєкторію і залетів у кут воріт – 1:0.

Loading...


Відігралася команда Віктора Циганкова вже у другому таймі. І одну із ключових ролей в цьому зіграв саме українець – колишній вінгер Динамо заробив пенальті для свого колективу на 55-й хвилині. Циганков на куті штрафного майданчика прокинув Галана і лівий захисник Сельти збив його.

Photo by Getty Images

Виконувати одинадцятиметровий взявся Стуані. З першої спроби нападник Жирони не зміг переграти Вільяра – воротар вгадав напрямок польоту м'яча і парирував удар. Проте раділи господарі не довго, адже після підказки VAR головний суддя зустрічі Матео Лаос змусив перебити пенальті через те, що голкіпер завчасно вийшов із воріт. З другої спроби Стуані таки забив – 1:1

Більше голів у зустрічі не було. На жаль, ця нічия не наближає Жирону до мрії – виходу в єврокубки. Після 36-ти зіграних матчів каталонська команда має 49 очок і йде на 8-й сходинці, 7-й – Атлетик Більбао з 50-ма пунктами, але вони свій матч 36-го туру ще не зіграли.

Читайте також: То спорт поза політикою?! Барселона відреагувала на звернення своїх зірок до росіян

Читайте також