Циганков знову асистує за Жирону! Українець відзначається у третьому матчі поспіль. ВІДЕО

16:56, 04 березня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Віктор Циганков відзначився черговою результативною дією за Жирону. Цього разу у виїзному матчі 24-го туру Ла Ліги з Хетафе.

Photo by Getty Images

Поєдинок для гостей розпочався вкрай жахливо. Уже на другій хвилині вони після обрізки захисника пропустили від Енеса Юнала. А на 14-й хвилині турецький нападник подвоїв перевагу Хетафе, реалізувавши пенальті. Протягом першого тайму гравці Жирони не зуміли відквитати хоча б один м’яч, а на 43-й хвилині ще й пропустили втретє. Цього разу Майораль майже з лінії штрафного майданчика прошив голкіпера каталонців. 3:0 за підсумками першого тайму.

Loading...


Проте підопічні Мічела проявили свій характер у другій половині зустрічі і ледь не створили камбек. І одну із ключових ролей в цьому зіграв Віктор Циганков, який відзначився асистом. Борха Гарсія у центрі поля віддав передачу на українця, ексгравець Динамо виграв забігання у захисника Хетафе і викотив на Кастельяноса, який з декількох метрів переправив м’яч у сітку воріт – 3:1.

На 80-й хвилині Жирона забила вдруге. Після подачі з кутового Гутьєррес опинився на підбиранні і з дальньої відстані вколотив м’яч у кут воріт Хетафе – 3:2.

На жаль, врятувати бодай нічию Жироні так і не вдалося. Тож, Хетафе перемагає з рахунком 3:2.

Для Циганков це вже третій асист за Жирону в п’яти матчах. Також на рахунку українця ще один гол.

Читайте також: Суддівство добиває Динамо. Кияни програють Інгульцю у матчі зі скандальним голом. ВІДЕО

Читайте також