Циганков знову сяє! Українець відзначився асистом у матчі з двома автоголами. ВІДЕО

16:55, 26 лютого 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Віктор Циганков, який відзначився голом та асистом у дебютному поєдинку у стартовому складі за Жирону, вдруге поспіль вийшов із перших хвилин на матч Ла Ліги.

Loading...


І вже на 4-й хвилині зустрічі українець відзначився асистом у гостьовому матчі з Атлетико Більбао. Циганков отримав м’яч на правому фланзі, увійшов до штрафної зони і відпасував під удар Алейшу Гарсії, який у дотик пробив у кут воріт – 0:1.

На 19-й хвилині Жирона подвоїла свою перевагу. Після подачі з кутового Кастельянос завдав удару головою, м’яч влучив у захисника Атлетика Оскара Де Марскоса і від нього залетів у сітку воріт – 0:2.

На 35-й хвилині гравці Більбао відіграли один гол. Юрі Берчіче точним дальнім ударом у кут воріт прошив голкіпера – 1:2.

Під завісу першого тайму господарі забили ще, але цього разу знову у свої ворота. Після навісу зі штрафного від Жирони Весга головою зрізав м’яч під стійку – 1:3.

У другому таймі команди гострих моментів було обмаль. Можна згадати вихід віч-на-віч із голкіпером Рікельме, але гравець Жирони супернагоду не реалізував.

Віктор Циганков покинув поле на 80-й хвилині, замість нього вийшов Рейньєр. На момент заміни українець мав досить високий бал від статистично-аналітичного порталу WhoScored – 7,1.

Скріншот із сайту WhoScored

Але на останніх хвилина гравці Жирони вирішили віддячити суперникам за два автоголи і внесли інтригу в матчі. Голкіпер гостей Пауло Гассаніга дуже невдало обробив передачу від захисника, м'яч від нього відскочив і Рауль Гарсія з метра вколотив "шкіряного" у сітку воріт – 2:3.

На щастя для Жирони, вирвати нічию господарі не змогли. Тож, після цієї перемоги Жирона набирає 30 очок. Наразі каталонці 10-ті у турнірній таблиці.

Читайте також: Усе правильно зробили. Гравці Львова зняли російський прапор у Туреччині. ВІДЕО

Читайте також