Турки були за крок до сенсації! Нідерланди за 6 хвилин роблять камбек і перемагають. ВІДЕО

23:55, 06 липня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У заключному чвертьфіналі Євро-2024 збірна Нідерландів грала з Туреччиною.

Фаворитами зустрічі вважалися саме підопічні Рональда Кумана, але турки в першому таймі показали, що не збираються так просто здаватися. Їхня самовіддана гра в захисті не дала Нідерландам забити, а на 35-й хвилині вони самі повели у рахунку.

Loading...


Гюлер виконав розкішний навіс на дальню стійку чітко на голову Акайдину, який сильним ударом прошив Вербрюггена – 0:1.

Loading...


Після цього нідерландці спробували відігратися, але пробити оборону і голкіпера Туреччини їм не вдавалося.

Натомість підопічні Монтелли мали ще дві небезпечні нагоди по перерві. Спочатку зі штрафного стріляв Гюлер, але м'яч влучив у стійку, а потім, на 65-й хвилині, Їлдиз завдав удару із-за меж штрафного майданчика – Вербрюгген парирував перед собою. На щастя для нідерландців, першим на добиванні опинився Вегхорст, який і вибив м'яч.

А на 70-й хвилині гравці збірної Нідерландів зуміли зрівняти рахунок, вони розіграли кутовий, Депай навісив на одинадцять метрів, де був ніким не прикритий Де Врей і захисник ударом головою відправив м'яч у сітку воріт – 1:1.

Loading...


Ще за 6 хвилин нідерландці вийшли вперед у рахунку. Думфріс у штрафному майданчику турків віддав на дальню стійку, куди вривався Гакпо, він випередив Мюлдюра, але саме від захисника м'яч залетів у сітку – 2:1.

Loading...


Після цього турки влаштували справжню навалу на ворота Нідерландів і в компенсований час із меж воротарської зони пробивав Киличсой, але Вербрюгген врятував свою команду.

Збірна Туреччини так і не зуміла забити і Нідерланди виходить у півфінал Євро-2024, де зіграють з Англією.

Читайте також: На класі! Англія вириває перемогу у Швейцарії у серії пенальті. ВІДЕО

Читайте також