Ти – майбутнє воріт Мадрида. Фанати Ов’єдо тепло попрощалися з Луніним

16:21, 25 липня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Андрій Лунін душевно попрощався з командою, котра дала йому шанс в Іспанії.

Новий сезон воротар збірної України Андрій Лунін розпочне у стані чемпіонів Ла Ліги – мадридського Реала. Він стане другим голкіпером у команді Зідана. Українець тепло попрощався з Ов’єдо, котре нарешті дало йому шанс, яким він сповна скористався.

Сезон американських гірок закінчився, я хочу сказати дякую Реалу Ов’єдо, гравцям та тренерському штабу за вашу допомогу, за довіру, за ці 6 місяців разом. Я отримав багато досвіду, і було приємно боротися за цей клуб і це місто. Дякую людям за підтримку, я був щасливий у цьому клубі та в цьому місті. Бажаю вам багато успіху, тому що ви заслуговуєте набагато більшого

Іспанські фани команди не також залишили Луніна без приємних слів навзаєм:

Скріншот з Instagram
pintor_125: Lunin, grande, eres el futuro del Real Madrid, eres lo mejor 💪🔥 (Лунін, великий, ти – майбутнє Реала. Ти – найкращий)

cobjas: eres el futuro de la portería del Madrid 🔥 (Ти – майбутнє воріт Мадрида)

realoviedoinfo1926: Gracias a ti lunin por defender este escudo y salvarnos🙏💙 (Дякую тобі, Лунін, за те, що захищав нашу емблему, і ми врятувалися)

aflorezf: Suerte Lunin. Un honor tenerte en nuestro equipo, y gracias por ayudarnos a salvar este año tan difícil. 🔵🔵 (Успіхів, Лунін. Було честю мати тебе у нашій команді, і дякую, що допоміг нам вижити у цей важкий рік)

juanchi__16: Gracias a ti lunin por arriesgarte a venir pese a la situación en la que estábamos, te deseo lo mejor y espero verte pronto como primer portero del madrid 😜💪 (Дякую тобі, Лунін, що ти ризикнув приїхати, незважаючи на ситуацію, в якій ми опинилися. Я бажаю тобі найкращого і сподіваюся побачити тебе першим воротарем Мадрида)

Загалом Лунін провів 20 поєдинків у складі Ов’єдо, з яких 6 відстояв на нуль.

Читайте також