Ти не заслужив, щоб тебе вигнали ТАК© Мессі попрощався із Суаресом, Неймар розритикував керівництво Барси

14:39, 25 вересня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

На Камп Ноу з колись топового тріо MSN залишився тільки Ліонель Мессі

Луїс Суарес більше не є гравцем Барселони. Після тривалих перемовин уругваєць підписав угоду з новим клубом – мадридським Атлетико.

Зі сльозами на очах Суарес попрощався з партнерами по Барселоні, а також не стримався під час прощальної пресконференції.

Після офіційного заходу інший лідер Блаугранас, у якого конфлікт із керівництвом клубу, Ліонель Мессі тепло попрощався із Суаресом, з яким відіграв пліч-о-пліч шість років. Також аргентинець натякнув, що його образа на Хосепа Бартомеу та компанію залишається відкритою.

Ти заслуговував піти саме тим, ким ти є – одним із найважливіших гравців в історії клубу, який досягав перемог як на командному рівні, так і на індивідуальному. Ти це робив не для того, щоб вони ось так тебе вигнали. Але мене вже ніщо не дивує. Сьогодні я зайшов до роздягальні і зажурився. Як же важко буде не ділитися з тобою буденними речами і не грати з тобою в одній команді! Є багато речей, які я ніколи не забуду. Буде дуже дивно бачити тебе в інший футболці і грати проти тебе. Бажаю тобі всього найкращого в новому випробуванні. Я дуже тебе люблю. Скоро побачимося, мій друже!

На таку відвертість Мессі відреагував колишній гравець Барселони, а нині футболіст ПСЖ Неймар, який був частиною фантастичного тріо MSN (Мессі, Суарес, Неймар). Бразилець лаконічно описав свою позицію щодо цієї ситуації:

Неймовірно, як вони ведуть справи

Нагадаємо, Мессі, Суарес і Неймар разом грали в період з 2014-го по 2017-й роки. За цей час тріо забило 363 м’ячі в усіх турнірах і разом вигравало останню для Барселони Лігу Чемпіонів у 2015 році.

Читайте також: Монако вкрав трансферну ціль Ман Сіті, МЮ та ПСЖ. На батьківщині його називають Восьминогом

Читайте також