Українці в АПЛ. Зінченко ТОП, Миколенко один із найкращих, а Мудрик міг стати рятівником. ВІДЕО

10:28, 19 лютого 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У суботніх матчах 24-го туру АПЛ зіграли одразу три українці: Олександр Зінченко, Віталій Миколенко та Михайло Мудрик. Проте, результатом можуть похвалитися лише двоє.

Олександр Зінченко разом із Арсеналом у складному матчі з Астон Віллою вирвав перемогу у доданий час з рахунком 4:2, а сам українець відзначився дебютним голом як за канонірів, так і в АПЛ загалом.


Лівий захисник Арсенала награв на дуже пристойну оцінку. Статистично-аналітичний портал WhoScored поставив Зінченку 7,6 бала.

Скріншот із сайту WhoScoredВіталій Миколенко, який уже звично є гравцем основного складу Евертона, разом з ірисками здолав Лідс з рахунком 1:0 і піднявся із зони вильоту. Тепер команда перебуває на 16-й сходинці, маючи 21 пункт. Єдиний м'яч Евертона у поєдинку з Лідсом забив Шеймус Коулмен, покаравши голкіпера за неправильно обрану позицію у воротах.


Український оборонець провів увесь поєдинок і награв на солідні 7,4 бала від WhoScored.

Скріншот із сайту WhoScoredА ось Михайлові Мудрику пощастило менше. Його Челсі сенсаційно програв аутсайдеру чемпіонату Саутгемптону з рахунком 0:1, а сам вінгер з'явився на заміну на 64-й хвилині. При цьому ексгравець Шахтаря на останніх секундах мав непогану нагоду, щоби врятувати нічию для лондонців: українець завдав удару злету майже з лінії штрафної зони, проте м'яч пройшов поруч зі стійкою.


У підсумку WhoScored поставив Мудрику дуже низький бал – 5,8.

Скріншот із сайту WhoScoredВідзначимо, що ще один українець, ексзахисник Динамо Ілля Забарний досі не дебютував в АПЛ через травму.

Читайте також: Перший асист у Франції. Соболь створив гол за Страсбур. ВІДЕО

Читайте також