Важливо! У двох лідерів Шахтаря та збірної України виявили коронавірус

21:57, 04 жовтня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Серйозні втрати для збірної України перед поєдинками Ліги Націй

Як повідомляє пресслужба Шахтаря, Андрій Пятов, Тарас Степаненко та двоє співробітників клубу здали позитивний тест на коронавірус:

Після матчу Десна – Шахтар медслужба клубу отримала результати ПЛР-тестів на COVID-19 гравців збірної України, які здавалися напередодні їхнього від’їзду до розташування національної команди. Тести Андрія Пятова й Тараса Степаненка, а також двох співробітників персоналу помаранчево-чорних виявилися позитивними.

Клубом вжито всіх необхідних заходів. Шахтар у повному складі йде на самоізоляцію за приписом санітарного лікаря, що курує клуб. У понеділок і четвер усі футболісти, тренери й співробітники першої команди пройдуть додаткове тестування, після якого буде визначено подальші дії

Таким чином, головний тренер збірної України Андрій Шевченко не зможе розраховувати на Пятова та Степаненка у найближчих поєдинках національної команди. 7 жовтня збірна України зіграє товариський матч із Францією, 10 і 13 жовтня — поєдинки Ліги Націй з Німеччиною та Іспанією відповідно.

Читайте також: Зоря – це вам не Гент! Динамо втрачає очки у матчі з луганчанами. ВІДЕО

Читайте також