Вчитель розриває учня. Динамо Луческу громить Минай Кобіна

14:51, 26 вересня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Четвертий тур УПЛ стартував із розгрому

Мірча Луческу дав відпочити деяким основним футболістам після виїзду в Бельгію. Наставник киян продовжує застосовувати ротацію основного складу. Якщо поява в центрі оборони Сироти та Забарного вже не дивує, то вихід у старті Міккеля Дуелунда став несподіванкою.

Ключовий момент матчу

Динамо розпочало зустріч без розкачки і вже на 10 хвилині створило перший небезпечний момент. Супряга увірвався до штрафного майданчика Миная і відпасував під удар Циганкову. Капітану киян удар з правої не вдався.

Ще тяжче номінальним господарям (матч проходив у Києві на НСК на прохання киян) стало на 14 хвилині, коли Павлиш заробив вилучення. Андрієвський віддав пас на ривок Супрязі, який випередив оборонця Миная і впав. Павлиш потягнув форварда команди Луческу, за що заслужено отримав червону картку. Одинадцятиметровий взявся виконувати Вербич (у матчі минулого туру зі Львовом пенальті реалізував Циганков), але удар словенця з позначки голкіпер закарпатців Попович потягнув – 0:0.

Перший в УПЛ гол Андрієвського за Динамо

Підопічні Луческу методично тиснули на ворота суперника і свого до перерви все ж досягли. Дуелунд віддав на Супрягу, форвард Динамо п’ятою скинув на Андрієвського, який набігав, увірвався поміж двох оборонців і перекинув Поповича – 0:1!

Хотів реабілітуватися за невдале виконання пенальті Вербич. Словенський півзахисник класним ударом завершив комбінацію киян, але м’яч після його удару потрапивлучив у стійку. На щастя для номінальних гостей, першим на добиванні опинився Віктор Циганков – капітан спокійно поцілив у порожні ворота Миная – 0:2.

Розгром

На другий тайм наставник віцечемпіона України випустив трьох свіжих гравців: Сидорчук, Шапаренко і Соль змінили Шепелєва, Дуелунда та Супрягу.

Майже одразу Шапаренко міг доводити рахунок до розгромного, але після прострілу Циганкова з флангу 10-ка Динамо промахнувся із 7 метрів – м’яч пройшов поруч зі стійкою воріт Поповича.

Реабілітувалися Шапаренко і Вербич на 59 хвилині. Гравець збірної України класним пасом вивів легіонера Динамо на ворота Поповича. Словенець свій третій шанс у матчі впевнено реалізував – 0:3.

Розрив захисту Миная продовжився за десять хвилин. Кияни розіграли хорошу комбінацію, яку своїм пасом на дальню стійку завершував Миколенко. “Хороший пас не пропаде”, – подумав Матич і переправив м’яч у сітку власних воріт – 0:4.

Динамо впевнено перемагає і зі спокійною душею розпочинає підготовку до вирішального матчу кваліфікації до Ліги Чемпіонів проти Гента.

Читайте також: Куман робить ставку на талант. Барселона за крок до нового трансферу

Читайте також