Вечір красивих голів. Дніпро-1 впевнено розібрався з Колосом. ВІДЕО

20:25, 16 жовтня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Хороший матч із шедевральними голами

В 11-му турі УПЛ Дніпро-1 приймав Колос. У разі перемоги дніпряни вийшли б на третю сходинку турнірної таблиці. Колосу також дуже потрібні були очки, адже ковалівцям треба підніматися із нижньої частини таблиці.

Краса від Ігнатенка та Довбика

Перший тайм повністю був за підопічними Йовічевича. Дніпряни провели чимало хороших атак, було багато стандартних положень. Перетворити цю перевагу на голи вдалося двічі.

На 23-й хвилині Ігнатенко показав, що вміє забивати красиво. Півзахисник Дніпра-1 ефектно пробив злету з лінії штрафного майданчика. М’яч відрикошетив від захисника Колоса і влетів у правий від голкіпера кут — 1:0. Вболівальникам одразу пригадався дуже схожий гол Ігнатенка у матчі з Рухом.

Посперечатися за красивіше виконання вирішив Довбик. На 38-й хвилині поєдинку нападник збірної України ефектно, а головне результативно, пробив зі штрафного. М’яч полетів над стінкою та влетів у лівий від голкіпера кут — 2:0.

Фото СК Дніпро-1

Безгольовий другий тайм

У другому таймі Колос додав. У діях ковалівців з’явився хоч якийсь конструктив. Пішли комбінації і вривання у вільні зони. Одне із таких могло завершитися голом. Костишин розрізною передачею знайшов у штрафному майданчику Рома, а той намагався красивим обвідним ударом спрямувати м’яч у кут воріт. Дніпрян врятувала стійка.

У Дніпра-1 міг забивати Ді Франко, який вийшов на заміну. Легіонер дніпрян продерся крізь декількох захисників до штрафного майданчика, але з близької відстані не зумів пробити Фесюна.

Ігор Йовічевий зробив дуже вдалі заміни. Ді Франко, Чуже та Ярмолюк додали швидкості і якісно відпрацьовували в обороні.

Останні моменти у матчі — два потужні постріли Довбика і Піхальонка. Ані першому, ані другому не вистачило влучності.

2:0 — впевнена перемога Дніпра-1. А от Колос знову не вражає.

Читайте також: Львів — Динамо. Шедевр Циганкова, виховання від Луческу і топовий Гармаш

Читайте також